Sponsorloop verzet!

Beste ouders/verzorgers,

Niets is zo lastig te voorspellen als het weer. Waar we gisteren nog goede hoop hadden op een relatief mooie woensdagochtend, blijkt vandaag dat het morgenvroeg erg hard gaat regenen. We kunnen de kinderen niet naar buiten sturen. In overleg is besloten dat de sponsorloop verplaatst wordt naar vrijdag 7 juli. Vanwege het warme weer zal de sponsorloop verkort worden met een half uur. De sponsorloop is vrijdag van 9:30 uur tot 11 uur in het Leijpark. Geef uw kind extra water mee, want in het Leijpark hebben we geen beschikking over een waterpunt.

De Nicamarkt gaat morgen (5 juli) wel gewoon door. Het lijkt in de middag op te klaren en bij slecht weer zal de markt binnen plaatsvinden. De Nicamarkt is van 17:00 uur tot 19:00 uur. 

Voor de sponsorloop van vrijdag (groep 3 t/m 8) zijn we met spoed op zoek naar hulpouders die willen helpen bij de stempelpost of bij het oversteken van de ringbaan. Bent u in de gelegenheid en wilt u graag helpen, reageer dan onder dit bericht. We zijn blij met alle mogelijke hulp! Hulpouders van groep 1-2 ontvangen een apart bericht over het meehelpen bij de sponsorloop.

Excuses voor het ongemak. We hopen u echter tot morgenavond en vrijdagochtend te zien.

Met vriendelijke groet,

Event