Sport

Bewegingsonderwijs

In de kleutergroepen staat bewegingsonderwijs dagelijks op het rooster. Er wordt gespeeld op het schoolplein en/of in de speelzaal. Een keer per week krijgen de kleuters gymles van een vakleerkracht bewegingsonderwijs.
 
Vanaf groep 3 krijgen de kinderen bewegingsonderwijs in een gymzaal buiten onze eigen locaties. Wij verwachten dat de kinderen van groep 3 t/m 8 gymkleding (sportshirt, -broek en gymschoenen) meenemen op de dag dat ze gym hebben. In verband met de veiligheid zijn lange haren vast en worden alle sieraden afgedaan (uitzondering zijn kleine oorknopjes of armbandjes die niet af kunnen, hier wordt een zweetbandje overheen gedragen). De gymlessen worden verzorgd door Pauline van den Beuken en Mariska van de Water.

 

Vakantietoernooien

De kinderen van Panta Rhei kunnen zich aanmelden voor vakantietoernooien die georganiseerd worden door het Sportbedrijf van de gemeente Tilburg. Via het Ouderportaal Basisonline krijgt u daar de benodigde informatie van via de vakleerkrachten bewegingsonderwijs.
 
Panta Rhei ondersteunt deze sporttoernooien door het inschrijfgeld voor de deelnemers te betalen en de kinderen van een consumptie te voorzien tijdens het toernooi. Uiteraard doen we een beroep op ouders/verzorgers om de deelnemende kinderen te begeleiden tijdens deze toernooien. Zonder hun medewerking kunnen de kinderen niet deelnemen.