Koningsspelen groep 3-8: Hulpouders gezocht! 19 april 2024

Hulpouders gezocht (verdere informatie volgt hieronder)
Wij zijn op zoek naar jou! Wil jij op vrijdag 19 april 2024 (tussen 08:30 en 13:00) helpen met het begeleiden van een spel of het begeleiden van een groepje bij de Koningsspelen van OBS Panta Rhei? Meld je dan nu aan! Je krijgt volgende week te horen of je kunt helpen, want Vol = vol!
https://forms.office.com/e/QhBFV2dzcG

Koningsspelen 19 april 2024: groep 3 t/m 8
Ook dit jaar neemt Panta Rhei weer deel aan de Koningsspelen. De Koningsspelen vinden plaats op vrijdag 19 april op het sportpark van Rktsv WSJ, Centaurusweg 80, 5015 TA Tilburg.

De kinderen mogen vanaf 8:45 uur worden afgezet bij het sportpark. Om 9:00 uur starten we met een gezamenlijke opening en om 9:15 uur beginnen ze aan het eerste spel. Kinderen nemen zelf fruit en drinken mee en krijgen aan het eind van de dag nog een gezonde beloning. De kinderen kunnen om 12:30 weer worden opgehaald.

Kiss en Ride
Bij het wegbrengen en ophalen van de kinderen kan het druk zijn. Veiligheid staat voor ons voorop, dus heb geduld! Er zullen collega's zijn die helpen bij het regelen van het verkeer. We willen u vragen om de kinderen aan de kant van de sportclub pas uit de auto te laten. Er zullen verkeersborden hangen om de aanrijroute aan te geven. 

BSO
Zit uw kind op een BSO, geef bij uw BSO aan waar uw kind moet worden afgezet of opgehaald. De meeste BSO's regelen zelf vervoer voor deze dag.

Met vriendelijke groet,
Team Panta Rhei