Alles stroomt

De Griekse uitdrukking Panta Rhei staat voor ‘alles stroomt’ en ‘alles is voortdurend in beweging’. En ja, ons onderwijs en onze leerlingen zijn voortdurend in beweging. Kinderen stromen door naar volgende leerjaren. Ze groeien en ontwikkelen zich, ieder in een eigen stroomversnelling. Bij Panta Rhei hebben we aandacht voor deze mooie verschillen.

Dynamisch logo

De nieuwe huisstijl maakt ons trots. Het logo is meegegroeid met waar Panta Rhei voor staat: dynamiek. De kleurschakeringen − gegoten in een stromende vorm − wisselen elkaar op speelse wijze af: van krachtig naar zacht, en andersom. Ze vormen belangrijke schakels. Dit alles staat symbool voor onze school: een stevige, brede basis die rust en vertrouwen uitstraalt.

Het oude logo is afgelopen schooljaar vervangen door het (ver)nieuw(d)e logo, met bijpassende huisstijl. Het nieuwe logo is dynamisch: gedurende het schooljaar beweegt ie mee met de seizoenen en/of de feestdagen.

Op de planning…

Begin dit schooljaar krijgen alle ouders de nieuwe schoolkalender (2021-2022), die een mooi plekje aan de muur of deur verdient. Nieuwe ouders ontvangen ook de Panta Rhei Wijzer, een informatieboekje dat hen wegwijs maakt op onze school. Tevens staat een nieuwe Panta Rhei-brochure (voor de open dag) op de planning. Ook gaan we de nieuwe huisstijl doorvoeren in belangrijke documenten, zoals de schoolgids. Het nieuwe logo wordt geïntegreerd met het logo van Kinderstad, locatie Galjoenstraat/Lanciersstraat. Verder laten we de gevels van alle locaties aanpassen, om de nieuwe stijl goed zichtbaar te maken.

Onze dank is groot!

Wij zijn blij met ons Panta Rhei-ontwerpteam, bestaande uit ouders die hun expertise hebben gebundeld. Met als prachtig resultaat… een nieuwe huisstijl! Onze speciale dank gaat uit naar: Cornel Copal, Eefje Ernst, Sander Hoosemans en Sara de Kort.
 

Met vriendelijke groet,
Justin Vliegenthart, Directeur obs Panta Rhei

WELKOM
missie en visie
ONZE SCHOOL
werkwijze en organisatie
PRAKTISCH
schoolgids en schoolkalender
INFORMATIE
ouders en schoolonderdelen
SAMENWERKING
stedenband en kindercampus
CONTACT
vestigingen en inschrijfformulier