Nieuws - maart 2020
Sluiting basisscholen tot 6 april
In verband met het tegengaan van de verspreiding van het coronavirus (Covid-19) sluit OBS Panta Rhei haar deuren. Panta Rhei gaat voorlopig tot 6 april dicht. Maandagmiddag 16 maart tussen 13.00 en 15.00 uur wordt van iedere leerling verwacht dat zij hun werkmateriaal ophalen / of wordt opgehaald. We proberen hierin het fysieke contact zoveel mogelijk te beperken. De oudste leerling van het gezin haalt (indien mogelijk) de materialen op. Meer informatie op het Ouderportaal, BasisOnline. We realiseren ons dat we ontzettend veel van iedereen vragen. In deze uitzonderlijke situatie hopen we op ieders begrip en medewerking. 

Nieuws - maart 2020
Open dag 11 maart 2020 uit voorzorg afgelast
Vanwege het coronavirus (Covid-19) gaat de open dag van Panta Rhei (zowel locatie
Don Sartostraat als Galjoenstraat) op woensdag 11 maart 2020 uit voorzorg niet door.

Nieuws - maart 2020
Open dag 11 maart 2020
Woensdag 11 maart 2020 houden beide locaties van Panta Rhei een open dag. Tijdens deze uren bent u, samen met uw kind, van harte welkom om een kijkje te komen nemen in onze school. We leiden u dan rond en u kunt in gesprek gaan met leerlingen, leerkrachten en ouders. Hieronder zijn de openingsuren en de adressen.

Panta Rhei locatie
Don Sartostraat
Don Sartostraat 60
10.30 - 12.00 uur

Panta Rhei locatie Galjoenstraat
Galjoenstraat 50
10.30 - 12.15 uur
18.30 - 20.00 uur

Nieuws - september 2019
Fijn schooljaar
Het schooljaar is weer begonnen en we hebben er ontzettend veel zin in! De #PantaRheis is veel gebruikt en heeft ontzettend leuke vakantiekiekjes opgeleverd! Dank jullie wel voor het insturen! Op de pagina 'Downloads' is het rooster voor de vakantie en vrije dagen te vinden. De prachtige nieuwe schoolkalender is ook uitgedeeld en zo zijn we klaar voor een nieuw, leerzaam en leuk schooljaar!

Het team van OBS Panta Rhei wenst iedereen een fijn schooljaar 2019-2020 toe!

Nieuws - maart 2019
Winnaars posters open dag
Wij willen iedereen bedanken voor het bekend maken van onze open dag. Deze open dag en avond is met ongeveer zestig gezinnen heel goed bezocht. Ook willen we alle leerlingen en leerkrachten die tijdens de open dag hebben meegeholpen heel erg bedanken. Door de poster goed zichtbaar voor het raam te hangen maakte je kans op een cadeaubon van Gianotten/Mutsaers van maar liefst €10,-! De posters die in de prijzen zijn gevallen staan in de nieuwsbrief of op Facebook! Van harte gefeliciteerd! Je kunt je prijs bij Justin ophalen!

Nieuws - augustus 2018
Panta Rhei 2.0 – Nieuwe huisstijl vanaf schooljaar 2018-2019

Beste ouders/verzorgers/belangstellenden,

Via de laatste nieuwsbrieven hebben wij u al een beetje op de hoogte gebracht, maar nu is het moment dan echt aangebroken. Met trots presenteren wij u Panta Rhei 2.0: onze (ver)nieuw(d)e huisstijl, vanaf schooljaar 2018-2019!

Alles stroomt
De Griekse uitdrukking Panta Rhei staat voor ‘alles stroomt’ en ‘alles is voortdurend in beweging’. En ja, ons onderwijs en onze leerlingen zijn voortdurend in beweging. Kinderen stromen door naar volgende leerjaren. Ze groeien en ontwikkelen zich, ieder in een eigen stroomversnelling. Bij Panta Rhei hebben we aandacht voor deze mooie verschillen.

Dynamisch logo
De nieuwe huisstijl maakt ons trots. Het logo is meegegroeid met waar Panta Rhei voor staat: dynamiek. De kleurschakeringen − gegoten in een stromende vorm − wisselen elkaar op speelse wijze af: van krachtig naar zacht, en andersom. Ze vormen belangrijke schakels. Dit alles staat symbool voor onze school: een stevige, brede basis die rust en vertrouwen uitstraalt.

Het oude logo wordt dit schooljaar vervangen door het (ver)nieuw(d)e logo, met bijpassende huisstijl. Het nieuwe logo is dynamisch: gedurende het schooljaar beweegt ie mee met de seizoenen en/of de feestdagen. Dus hou ‘m goed in de gaten…

Op de planning…
Begin dit schooljaar krijgen alle ouders de nieuwe schoolkalender (2018-2019), die een mooi plekje aan de muur of deur verdient. Nieuwe ouders ontvangen ook de Panta Rhei Wijzer, een informatieboekje dat hen wegwijs maakt op onze school. Tevens staat een nieuwe Panta Rhei-brochure (voor de open dag) op de planning. Ook gaan we de nieuwe huisstijl doorvoeren in belangrijke documenten, zoals de schoolgids. Het nieuwe logo wordt geïntegreerd met het logo van Kinderstad, locatie Galjoenstraat/Lanciersstraat. Verder laten we de gevels van alle locaties aanpassen, om de nieuwe stijl goed zichtbaar te maken.

Dank!
Wij zijn blij met ons Panta Rhei-ontwerpteam, bestaande uit ouders die hun expertise hebben gebundeld. Met als prachtig resultaat… een nieuwe huisstijl! Onze speciale dank gaat uit naar: Cornel Copal, Eefje Ernst, Sander Hoosemans en Sara de Kort.

Met vriendelijke groet,
Justin Vliegenthart, Directeur obs Panta Rhei

WELKOM
missie en visie
ONZE SCHOOL
werkwijze en organisatie
PRAKTISCH
schoolgids en schoolkalender
INFORMATIE
ouders en schoolonderdelen
SAMENWERKING
stedenband en kindercampus
CONTACT
vestigingen en inschrijfformulier